CUBE Teszt Központ –
Teszteld kerékpárjainkat, és tudásod!

 

Életed első kerékpárját keresed? Ne hamarkodd el a választást, gyere előbb hozzánk és néz szét… Ha gondolod, az összes létező tesztkerékpárunkat kipróbálhatod és persze mi is segítünk neked. Ha már van kerékpárod, akkor lesz összehasonlítási alapod, mert nálunk kipróbálhatod a CUBE márka legújabb fejlesztéseit, újításait, dizájnjait. Ne habozz, jelentkezz most! Ha hosszabb tesztre vágysz, légy résen és figyeld facebook oldalunkat a legújabb tesztnapokért.

Próbáltad már a nagykerékkel?

Nálunk kipróbálhatod a Fatbike élményt!

Természetessen nem csak fatbike-ot, hanem bármilyen tipusú (Országúti, MTB, Trekking, e-Bike) prémium kerékpárt is bérelhetsz. Gyere Velencére és teszteld milyen érzés más kategóriájú bringával tekerned!

 

Kerékpár kölcsönző

 

Hitünk szerint a kerékpározás az ÉLMÉNYről szól! Kerékpárjaink rendszeresen szervízeltek, kiváló állapotban kerülnek kiadásra. Tisztában vagyunk vele, hogy milyen fontos is a tökéletesen működő “drótszamár”, ezzel is biztosítani szeretnénk, hogy Neked ne kelljen bosszankodnod az apró részletek miatt, mint a lapos kerekek, láncszakadás, nem tökéletes váltó, és így tovább.

A választékunkban prémiumkategóriás kerékpárokat tartunk. Az “egyszerűbb” túrakerékpároktól, a versenykerékpárokon keresztül az elektromos – úgynevezett "e-bike" – kerékpárokig mindent megtalálsz. A nagy érdeklődés miatt érdemes előre gondolkodni, a kerékpárokat hétvégére előre lefoglalni. Így biztosan lesz bringád, nem kell aggódni, hogy mivel tekered körbe a tavat.

 

 

 
 

Tanácsadás biciklizőknek

 

Volt már, hogy bizonytalan voltál, bár mindent megtettél, hogy a tökéletest válaszd? Szakértőink szívesen beszélgetnek veled arról, hogy mit is szeretnél, milyen lehetőségeid vannak, illetve, hogy mindaz az információ, amit felhalmoztál, összeálljon egy könnyen értelmezhető egésszé. Hozzánk akkor is nyugodtan fordulhatsz, ha speciális kérdéseid vannak. Kollegáink folyamatos képzéseken, és oktatásokon vesznek részt, hogy ki tudják elégíteni az ügyfeleink tudásszomját.

Mi akkor is örömmel látunk, ha tényleg csak beszélgetni szeretnél a kerékpárokól, az alkatrészekről, a kiegészítőkről, a kerékpáros ruházatról vagy bármiről a témában.

Hívj minket: +36 70 329 8300

 
 
 

BikeFitting

 

NÁLUNK TE is megtalálhatod az igazit! Az igazi kerékpárt, az igazi beállítást! A megfelelő vázgeometriát, méretet, hajtókart, stucnit. SZÓVAL TE és a BikeFitting verhetettlenek lesztek. Ha már úgy érzed megtaláltad az igazit, akkor is érdemes eljönni és finomhangolni a szenvedélyed tárgyát.

Meggyőződésük, hogy a kerékpározás nem más, mint a kerékpáros és a kerékpár közötti szintézis. Ezért is ajánljuk BikeFitting szolgáltatásunk. Made to Measure/ azaz Mérésre született!

 
 
 

Kerékpár szerviz

 

A VelenceBike felszereltségét, személyzetét, és kompetenciáit tekintve megkapta a Hivatalos Shimano Service Center, és FOX Szerviz jogosítványt. Mind a CUBE, a PRO, a Shimano tudásbázis rendelkezésünkre áll. Szakembereink mindenben állnak a “rászorulók” segítségére a legösszetetteb problémáktól a legegyszerűbb defektig, váltóállításig mindenben. Nagy előnyünk, hogy mint hivatalos márkaszerviz, teljes alkatrészraktárral dolgozunk, így csak egyedi esetekben kell várnod az esetlegesen cserére szoruló alkatrész megérkezésére.